Samen Meten forum

Verhaal achter de data

Momenteel wordt er, in samenwerking met het RIVM, hard gewerkt aan het Samen Meten forum. Op dit forum kun je citizen science-gerelateerde vragen stellen en op de hoogte blijven van relevante ontwikkelingen en bijeenkomsten. Dit forum krijgt dus een wiki-functie, maar biedt ook de mogelijkheid om in gesprek te gaan met andere citizen scientists en ervaringen uit te wisselen.

Waarom een forum?

Het doel van dit forum is om het dialoog omtrent citizen science inzichtelijk en toegankelijk te maken voor alle geïnteresseerden. Je hebt op het forum niet alleen de mogelijkheid om een vraag te stellen aan experts (bijvoorbeeld van het RIVM of van een omgevingsdienst), maar ook om in contact te komen met andere citizen scientists.

Dus, heb jij een vraag? Dan bestaat straks de kans dat deze al gesteld is en je het antwoord direct kunt terugvinden op het forum. Kun je jouw vraag nog niet terugvinden op het forum? Maak dan een account aan, stel je vraag en je kunt op korte termijn een antwoord verwachten.

Het Samen Meten forum wordt, naar verwachting, eind 2019 gelanceerd. In de tussentijd verwijzen we je naar de website van het RIVM, waar je al veel informatie over citizen science kunt terugvinden. Staat het antwoord op jouw vraag niet op de website? Stuur dan een mail naar sara@thegreenland.eu.